SOUTĚŽ! Vezmi Orla na výlet a vyhraj hodnotné ceny!

Tomáš Salamon, 03.05.2016 K dnešnímu dni HC Orlová spouští fotosoutěž "Vezmi Orla na výlet!" Zima je snad definitivně za námi a nyní si budeme užívat teplých měsíců. Všichni máte jistě nějaké plány, jak budete letos pěkné dny trávit a my budeme rádi, když se s námi o své zážitky podělíte. Stačí když se u vody, na dovolené, výletě na kole, výšlapu či při jiné aktivitě vyfotíte s jakýmkoliv suvenýrem HC Orlová a můžete vyhrát dres, permanentku nebo šálu! Soutěžit se bude hned ve dvou kategoriích. Více informací v článku.

Co pro výhru udělat?

Jak jsme již zmínili, stačí se vyfotit s libovolným suvenýrem HC Orlová. Fotku posléze musíte umístit buď na Instagram s hashtagy #hcorlova a #orelnavylete nebo na svýj facebookový profil, kde použijete stejné hashtagy nebo v příspěvku označíte oficiální facebookový profil HC Orlová (nezapomeňte fotografii označit jako veřejnou, jinak se nám nezobrazí a nebude do soutěže zařazena). Pokud nemáte profil na ani jedné ze zmíněných sociálních sítí, zasílejte fotky na salamon@hcorlova.cz. A v jakých kategoriích budeme soutěžit?

Fotografie z místa nejvzdálenejšího od zimáku

Pevně věříme, že se mnozí z vás v létě chystají do nejrůznějších koutů světa. Nesmírně by nás potěšilo, kdybyste se někde na pláži vyfotili například s osuškou HC Orlová, či se zvěčnili v klubovém tričku u nějaké světoznámé památky. Hlavní kategorie je věnována cestovatelům, kteří míří do velkých dálek. Vítězem bude totiž ten, kdo pošle fotku z místa, které bude od orlovského zimáku nejdále. (Vzdálenost bude měřena přes Mapy Google).

Ceny v první kategorii

1. místo: Dres HC Orlová s vlastním číslem a jménem
2. místo: Permanentka na sezónu 2016/2017

Do této kategorie můžete fotky zasílat počínaje dnešním dnem a ukončena bude týden před zahájením základní části.

Nejorginálnější fotografie

Ne každého lákají vzdálené destinace a milovníky tuzemské přírody rozhodně nechceme diskriminovat. Proto zavádíme i druhou kategorii, u které nebude rozhodovat, kde byla pořízena. Vyfotit se můžete klidně u vás před domem, protože rozhodující bude originalita fotografie. Ta bude posouzena na základě vašeho hlasování na Facebooku.

Ceny ve druhé kategorii

1. místo: Dres HC Orlová s vlastním číslem a jménem
2. místo: Šála HC Orlová

Do této kategorie můžete fotky zasílat počínaje dnešním dnem a ukončena bude týden před zahájením základní části. Poté budou všechny fotky vloženy na facebookový profil HC Orlová, kde budete moci hlasovat pomocí tlačítek "To se mi líbí". Fotografie s největším počtem vašich "lajků" bude vítězná.

Nemáte suvenýr HC Orlová?

Nemáte žádný ze suvenýrů HC Orlová? Nevěšte hlavu. Zakoupit jej můžete na www.fanshophcorlova.cz. Koupí produktů z našeho fanshopu navíc přispíváte na Konto Orlík!



Děkujeme fanouškovi, který poskytl fotografii pro tento článek. Do soutěže ji pochopitelně může přihlásit také.