Na Ivana se nijak nepřipravujeme, říká před sobotním derby s Bohumínem Vít Grepl

Petr Sobol, 21.10.2016 Je to tady. První vrchol sezony se blíží. Na led rozjeté a suverénní Orlové míří ambiciózní Bohumín v čele s Markem Ivanem. Víkendové derby nabídne strhující podívanou.

Tento článek patří k zápasu ORL - BOH 3:2 sn
Na jedné straně Orli, kteří v šesti zápasech ztratili body jen za remízu (a následnou výhru) ve Studénce, na druhé straně nováček z Bohumína plný mladých ambiciózních hráčů, ale také veteránů, které si z orlovského zimáku velmi dobře pamatujeme. Těšte se na Marka Ivana, Davida Mikšana či Miroslava Javína!

„Očekávám, že to bude rychlý hokej, zajímavý pro diváky,“ zve všechny Vít Grepl, jenž dal jeden ze šesti gólů víkendového zápasu prvního s druhým, tedy Orlové s Krnovem, který si odvezl velký výprask. „Musím říct, že mě docela překvapilo, jak jsme je přejeli. Po celou dobu jsme ale hráli to, co jsme chtěli,“ vrátil se Grepl k utkání, ve kterém vstřelil už čtvrtý gól v sezoně.

Ve skvělé produktivitě pokračují i všechny letní posily. „V kabině je pohoda a sranda, vše funguje tak, jak má. Kluci skvěle zapadli a na ledě se jim daří, takže je to velký přínos pro náš tým,“ těší Grepla, který sám na sobě vidí, že může jít ještě dopředu: „I když jsme nějaké body nasbírali, tak naše lajna ještě není v takové pohodě, jako byla například loni. Věřím, že se to zlepší.“

Příležitost vyniknout budou mít už v sobotním derby, které startuje v 17 hodin. Čeká se napínavá podívaná, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Bohumín letos odehrál čtyři zápasy a drží si stoprocentní bilanci. A co hlavní hvězda týmu? „Na Marka Ivana se nijak zvlášť nepřipravujeme,“ zůstává Grepl klidným a věří v další plný bodový zisk: „Uděláme pro to maximum,“ promluvil hlasem kabiny.

Přijdete Orlům pomoct? Budou to potřebovat. „Snad přijde i více diváků a vytvoří skvělou atmosféru,“ uzavřel Grepl.