Sezona začíná, Orli vyzvou Šumperk

Petr Sobol, 11.09.2018 Je to tady, dočkali jsme se! Druholigová sezona startuje a po čtyřech letech u toho bude i Orlová. Ta na úvod vyzve přetěžkého soupeře – Šumperk.

Draci si v sezoně 2015/16 zahráli WSM ligu, po roce ale byli zpět ve druhé lize. Loni Šumperk došel dokonce až do finále, v tom ale ve třech zápasech podlehl Porubě.

Není tedy třeba dlouze debatovat nad tím, jaká bude síla soupeře. Šumperk přijede do Orlové v roli favorita a bude si chtít odvést všechny body. Buďte si však jistí, že domácí nedají svou kůži lacino.

Orli přes léto totálně obměnili kádr, kterého se ujal kouč Darek Stránský. Ten má k dispozici velmi mladý tým, který je však připraven soupeře potrápit. Chce hrát rychlý, dynamický a útočný hokej, spoléhá se na velmi kvalitní gólmany a taky na posily z Poruby, které do Orlové budou chodit na střídavé starty.

Oba soupeři na sebe naposledy narazili v roce 2011. Tehdy Draci vyhráli 3:1 a ukončili finálovou sérii druhé ligy. Draci později hráli o úroveň výš, Orlová několik let působila v krajském přeboru. Teď na sebe narazí znovu ve druhé lize a nový orlovský tým bude potřebovat vaši pomoc.

Poslední tři přípravné zápasy Orli vyhráli, teď to ale vypukne naostro. První kolo druhé ligy začíná ve středu v 18 hodin. Buďte u toho, nová éra startuje!