V sobotu znovu doma. Přijede Kopřivnice

Petr Sobol, 09.11.2018 Orli v sobotu sehrají druhý ze tří domácích zápasů v řadě. Tentokrát na náš led přijede Kopřivnice, které svěřenci Darka Stránského mají co vracet. Poslední vzájemný zápas totiž prohráli 4:10.

Orlová hrála v Kopřivnici v rámci šestého kola. Orli vedli, po první třetině byl stav 2:2, jenže ve druhém dějství dal domácí tým sedm branek a bylo po zápase. „Nedovedu si vysvětlit, co se stalo. Předváděli jsme neuvěřitelné množství chyb a mužstvo se totálně rozsypalo,“ komentoval tehdy kouč Stránský.

Kopřivnice je po 13 odehraných kolech v tabulce čtvrtá, po devíti výhrách má na kontě už 24 bodů, což je o pouhý bod méně, než kolik jich dosud získalo první Valašské Meziříčí. „Chceme jim oplatit porážku z minulého zápasu,“ burcuje orlovský bek Adam Spálovský.

Orli se naposledy představili v akci minulou sobotu, kdy se střetli se Žďárem nad Sázavou, který v Orlové vyhrál 5:4.Orlová vyhrála první třetinu, vedla ještě 3:1, nakonec ale skončila bez bodu. „Bohužel, tentokrát se štěstíčko přiklonilo na stranu soupeře, ta prohra nás mrzí,“ mrzelo Stránského po zápase.

Další šanci na body mají Orli už v sobotu, zápas s Kopřivnicí startuje v 17 hodin.