Navážeme na výhru s Opavou? Do Orlové míří Písek

Redakce, 06.12.2018 Fanoušci, kteří ve středu dorazili na orlovský stadion, rozhodně nelitovali. Orli totiž předvedli parádní výkon a v zápase s Opavou po zásluze získali všechny tři body. Orli předvedli nejlepší představení v sezoně a vyhráli 5:2. Teď na svém ledě přivítají Písek.

Tento článek patří k zápasu ORL - PIS 6:4
Před zápasem s Opavou Orli prohráli třikrát v řadě a věděli, že tuto sérii musí co nejdřív zastavit. To se jim povedlo, v utkání se Slezanem byli od začátku lepší a po zásluze vyhráli.

Jaký soupeř je čeká nyní? Už poněkolikáté v sezoně dojde k propletení skupin Východ a Jih. Pravda, Orlů tyto zápasy zatím příliš nesedí. Prohráli totiž v Moravských Budějovicích, nestačili na Žďár nad Sázavou, Tábor, kde získali alespoň bod, ani Pelhřimov.

Tentokrát se Orlová představí doma a před vlastními fanoušky přivítá Písek. Ten vyhrál už třikrát v řadě, mimo jiné porazil i Opavu a ve středu si doma poradil i s Českými Budějovicemi, které přehrál 5:3. Hlavní hvězdou týmu je rozjetý a produktivní útočník Jan Skýbek, ve velmi dobré formě však hraje i Petr Hučko, Jan Polata či obránce Martin Parýzek.

Písek je ve své skupině díky 31 získaným bodům čtvrtý a Orly nečeká vůbec lehká práce. Pokud však navážou na středeční představení, tak mohou znovu bodovat. Jak se jim povede? Sobotní utkání začíná v 17 hodin.