Orlová má nového partnera. Přichází Maxi-Tip

Petr Sobol, 20.12.2018 Vedení orlovského klubu představilo dalšího velmi zajímavého partnera. Stává se jím sázková kancelář Maxi-Tip, což přináší zajímavé benefity i pro orlovské fanoušky.

U sázkové kanceláře Maxi-Tip si samozřejmě můžete vsadit na zápasy orlovského A týmu. Můžete se tak těšit na nejlepší kurzy, sázky na střelce či góly v třetinách, a taky můžete získat hodně zajímavý finanční bonus, který může dosáhnout až výše 1000 korun.

Jak to funguje v praxi? Maxi-Tip vám dá bonus, který se rovná výši vašeho prvního vkladu, maximálně však právě zmíněnou tisícikorunu. Stačí jediné – zaregistrovat se na stránkách sázkové kanceláře a uvést kód partnera – tedy „hcorlova“. Poté je třeba provést fyzické ověření registrace, které je možno vykonat na zimním stadionu u prezidenta klubu Daniela Marosze (tel.: 775234632), případně si můžete objednat kurýra, kterého k vám k ověření registrace vyšle přímo Maxi-Tip.

„Podporujeme druhou ligu, v Orlové navíc máme pobočku,“ komentuje navázání spolupráce Zdeněk Bedřich, regionální obchodní ředitel společnosti Maxi-Tip, která na trhu působí už dvacet let.

„S touto firmou jsem v minulosti už spolupracoval. Když mě oslovil pan Bedřich, tak jsme si řekli, že to za zkoušku určitě stojí. Pro klub i fanoušky je to skvělá nabídka,“ těší se prezident klubu Daniel Marosz.