Hráči ročníku 2008 a 2009 o vánočních svátcích nezaháleli

Kateřina Sobolová, 07.01.2019 HC Orlová pořádal ve dnech 27. a 28. 12. 2018 na zimním stadionu v Orlové turnaj pro hráče ročníku 2008 a 2009. Zúčastnily se ho družstva z Břeclavi, Brna, Karviné, Havířova a naši borci.

Dvoudenní turnaj umožnil mladým hokejistům kromě zápolení na ledě porovnat svoje dovednosti i ve fotbale a basketbalu v tělocvičně naší partnerské ZŠ Mládí. Všichni účastníci turnaje tak měli o „zábavu“ pořádně postaráno, na nečinnost nebyl čas.

„A to byl jeden z hlavních cílů turnaje, vtáhnout všechny hráče do aktivní činnosti po celé dva dny. Pochvalná vyjádření z úst zástupců zúčastněných klubů na celou organizaci turnaje potvrzují, že se podařilo dosáhnout cíle, a hráči si užili sportovní vánoční prázdniny,“ uvedl viceprezident klubu Petr Tomis.

Poděkování za zvládnutí organizace turnaje patří všem zúčastněným trenérům našeho HC, pořadatelské a zdravotní službě, časomíře, rozhodčím a v neposlední řadě i obsluze všech „jedlíků“ při podávání obědů a večeře.

A jak si vedli naši Orlíci? Získali 19 bodů a obsadili pěkné třetí místo. Z výhry se radovalo Brno, stříbro brala Břeclav, čtvrtý skončil Havířov a poslední Karviná