Orlovské legendy se vrací do akce. All-Star pomůže potřebným

Petr Sobol, 03.03.2019 Orlovským mužům už sice hokejová sezona skončila, v akci však stále pokračuje mládež a schyluje se i k další velké akci. Už 24. března se totiž na orlovském zimáku odehraje charitativní utkání All-Star, ve kterém se střetnou mistři krajského přeboru proti výběru HC Orlová. Veškerý výtěžek z akce poputuje na pomoc potřebným.

„Samozřejmě nechceme akci směřovat pouze jako benefiční utkání, ale také nabídnout orlovským fanouškům sportovní exhibici s orlovskými legendami, které Orlovou zapsaly do české hokejové historie. Vrátit fanoušky do sportovního areálu a na zimní stadion, to bylo motorem naší vize,“ uvedl ředitel Městského sportovního klubu Orlová Michal Kozák. „A pokud k tomu můžeme udělat i dobrou věc jako je pomoc potřebným, tak je to jen obrovské plus,“ dodal.

Každý z hlavních pořadatelů navrhl někoho ze svých blízkých nebo známých, kterým akce pomůže. „Chceme pomoct blízkým nejen hokejistům – Davídkovi Rosůlkovi, fotbalistům - Alexi Širokému, ale i přátelům sportu Nikol Niesytové a rodině Havláskovým,“ doplnil Kozák. S příběhy všech vybraných osob vás později také seznámíme.

Existují dvě možnosti, jak každý zájemce může pomoct. První variantou je zakoupení vstupenek na samotný zápas, tedy 50 korun pro dospělé a 20 korun pro osoby do osmnácti let. „Druhou možností je pak přímá finanční podpora bankovní převodem na transparentní účet HC – konto Orlík (107-4653420297/0100). Veškeré příspěvky převedeny na tento účet v době od 25.2. do 24.3. budou předány současně s vybraným vstupným na ledové ploše po druhé třetině utkání.," doplnil ředitel MSK Orlová.

Určitě vás také zajímá, jaké sestavy se na ledě objeví. A věřte, že se máte na co těšit. Za mistry „krajáče“ nastoupí například Grepl, Voznica, Tomis, Urbánek, Gleich či kapitán Štefanka. Tým HC Orlová složený z orlovských legend bude ve svých řadách mít Balajky, Dvořáka, Grygara, Piechu, Galgonka, Šebka, Kotáška či Jurečku. Kapitánem výběru bude Grimm. „Myslím si, že společně chystáme parádní show, na kterou bychom rádi přitáhli maximální počet fanoušků. A doufáme, že se nám podaří nashromáždit tolik finančních prostředků pro potřebné, aby jim aspoň trošku pomohly zjednodušit každodenní činnost,“ věří Kozák.