Výsledkový servis mládeže: Dorost dvakrát prohrál

Kateřina Sobolová, 29.11.2019 Jediným mládežnickým týmem Orlů, který se v minulých dnech objevil v akci, byl dorost. Ten však sehrál hned dva zápasy – ovšem bohužel v obou prohrál. Nejprve nestačil na polský výběr do 16 let a poté padl s Třebíčí.

Polsko U16 – Orlová 7:1

Branky a nahrávky: 3. Rudnicki (Menc), 7. Golik (Pawlik), 21. Golik (Chodor), 23. Malinowski (Wiwatowski), 37. Golik (Wiwatowski), 38. Mackowski (Musiol), 55. Musiol (Bielecki) - 13. Šinal.

Orlová: Irgl D. (38. Bauer) - Gřegoř, Hronec, Drapa, Šinal, Witasek, Haladěj, Šmatelka - Lerch, Brabec, Rusz, Kural, Danečko, Bazgier, Pohl.

Petr Tomis (Orlová): Polský výběr byl dneska lepší a zaslouženě vyhrál. Hráli důrazněji, přesněji a hlavně proměňovali šance, do kterých se dostali. Udělali jsme spoustu chyb v obranné fázi. Nedobruslovali jsme hráče a v obranné třetině nechali soupeři hodně prostoru.

Orlová – Třebíč 4:7

Branky a nahrávky: 3. Milata (Irgl P.), 29. Drapa (Štiak), 43. Milata (Irgl P.), 48. Milata (Štiak) - 11. Štorek (Dolníček), 24. Kotačka (Dolníček), 24. Kuba (Michalčuk), 26. Štorek (Novák), 30. Kříž, 39. Krotký (Svoboda, Novák), 42. Kuba.

Orlová: Irgl D. (26. Bauer) - Gřegoř, Hronec, Drapa, Pavič, Šinal, Witasek, Haladěj, Šmatelka - Lerch, Brabec, Rusz, Kural, Irgl P., Danečko, Štiak, Milata, Žák, Pohl.

Petr Tomis (Orlová): Dnes jsme měli k dispozici skoro kompletní tým. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a soupeře jsme přehrávali. Ale jen do doby, než jsme dostali vyrovnávací gól na 1:1. Potom už měl soupeř větší kvalitu a opět se v projevil rozdíl v proměňování šancí. Zahodili jsme několik vyložených šancí a to si s takovým soupeřem, pokud chceme vyhrát, nemůžeme dovolit.