Poprvé venku. Orlovou čeká přípravný zápas ve Valašském Meziříčí

Petr Sobol, 27.08.2015 Orlovští hokejisté sehrají třetí přípravný zápas během jednoho týdne. Poprvé se však představí venku. V pátek od 18 hodin vyjedou na led druholigového Valašského Meziříčí

Tento článek patří k zápasu VAL - ORL 5:3
Orlové se zatím v přípravě nedaří. Minulý pátek prohráli Maroszovi svěřenci s Karvinou 2:5, ve středu dostali od polské Bytomi ještě o jeden gól víc.

Na orlovskou obranu je však třeba říct, že oba týmy toho měly více natrénováno a že Orlová ani v jednom zápase nenastoupila v kompletním složení. Mimo hru byli Filip Štefanka či nejvýraznější letní posila Petr Prokop a kvůli zdravotním či pracovním důvodům vypadla i řada hráčů orlovské sestavy.

„U Filipa Štefanky to bohužel vidím tak, že zhruba čtrnáct dní bude ještě mimo hru. Proti Valmezu určitě neodehraje ani jeden zápas. Peťa Prokop by už snad měl být fit a věřím, že proti Valmezu už bude hrát. Ten páteční zápas ve Valmezu bude asi ještě trochu v polepené sestavě,“ přiznal Marosz.

Páteční zápas ve Valmezu bude asi ještě trochu v polepené sestavě.Daniel Marosz, trenér HC Orlová Ani na půdě Valašského Meziříčí tak Orli nebudou kompletní. Na ledě druholigového týmu, jehož trenér Roman Sedlák tajně myslí na play-off, nicméně budou bojovat o první přípravné vítězství. V akci by se měl představit i někdejší orlový útočník Václav Studený.

Zápas startuje v 18 hodin. V úterý se role prohodí a oba soupeři se střetnou ve stejném čase na orlovském ledě.