Dorost zahájil přípravu prohrou ve Frýdku-Místku

Tomáš Salamon, 23.08.2016 Jedním z cílů našeho klubu je v této sezóně vytvořit konkurenceschopný tým mladšího dorostu, který by v dalších letech mohl navázat v dorostu starším a posléze i v juniorce. Základ družstva již byl položen a kluci odehráli první přípravné utkání ve Frýdku-Místku. Tam podali dobrý bojovný výkon a prohra 6:3 byla vzhledem k předvedené hře nezasloužená. Rozhodla zejména první třetina, kterou kluci prohráli 3:0. "Soutěž začíná až desátého září a věřím, že se budeme zápas od zápasu zlepšovat. V tomto týdnu čekáme ještě několik posil, abychom kádr vhodně doplnili a hráli v soutěži důstojnou roli," prozradil trenér dorostu Petr Tomis.

19.08.2016 od 14:30

HC Frýdek Místek - HC Orlová 6:3 (3:0,0:0,3:3)

Branky a nahrávky ORL: 45. Švec, 48. Kaleta (Jeník), 53. Kanaloš (Kaleta). Vyloučení: 6:5 (navíc proti domácím nařízeno TS - neproměněno). Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 25.
Frýdek-Místek: Krška (Lipina) - Popelář, M. Poprocký, O. Poprocký, Procházka, Puzoň, Prášek, Chmiel, Hájek, Slanina, Romanowski, Piskoř, Koubek, Kapitanov, Onderka, Gieslav, Dvořák, Špaček, Kolder, Gula, Kubalák, Majer
Orlová: Peikar- Zielinski, Mrozek, Moldřík, Chod, Kaleta, Špacír, Kanaloš, Švec, Jeník, Postředník, Oláh, Valový