Dorost dál sráží marodka, přesto neskládá zbraně

Tomáš Salamon, 04.10.2016 Dorostenci skvěle rozehráli letošní sezonu, ale v posledních třech kolech jim štěstí nepřeje. Jeden zápas smolně prohráli, další jim zkomplikovala absence několika hráčů a ta se nyní ještě prohloubila. Do Kopřivnice neodjelo osm hráčů základní sestavy. Přesto kluci vzdorovali statečně, dlouho vedli a po dvou třetinách drželi nerozhodný stav. V té třetí už nestačili a prohráli ji v poměru 2:0, což znamenalo celkovou porážku 4:2.

02.10.2016 od 4 9:00

HC Černí Vlci - HC Orlová 4:2 (1:1,1:1,2:0)

Branky a nahrávky: 3. Pavlík, 38. D. Němec (Vrána), 49. Potík (J. Němec), 53. Juzek - 18. Jančar, 30. Jančar (Kaleta). Vyloučení: 2:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 52. Průběh utkání: 1:0,1:2,4:2.
Černí Vlci: Rybář - J. Němec, D. Němec, Steiner, Slezák, Brandstettr, Potík, Rojda, Vrána, Stáňa, Riživa, Kvetera, Koryťák, Lyčka, Pavlík, Juzek
Orlová: Doliška - Moldřík, Zielinski, Chod, Mrozek, Jančar, kaleta, Postředník, Stromko, Jeník, Špacír

Ohlasy po utkání

Petr Tomis, trenér Orlové: Bez osmi hráčů, jsme předvedli statečný a bojovný výkon, ale na body to bohužel nestačilo. Kluci dodržovali přesně to, co jsme si v šatně řekli a vytvořili si i řadu vyložených šancí, které ale nebyly proměněny. Jediný komu se to opět povedlo byl Breťa Jančar. Kdybychom šancí proměnili víc, mohli jsme pomýšlet na bodový zisk. Doufám, že nám tyto body nebudou v konečném účtování chybět. Máme teď týden před dalším utkáním s Frýdkem a musíme se zaměřít hlavně na proměňovaní šancí. Věřím, že větší část marodů se vrátí do sestavy a budeme o to silnější.