Chtěli jsme vyhrát, jsme zklamaní, řekl Zdeněk Deutsch

Petr Sobol, 24.03.2022 Orlovští hokejisté mají už nějakou dobu po sezoně, stále je ale mrzí, jak dopadla. Chtěli se totiž loučit vítězným zápasem. „To, že jsme došli do semifinále, jako úspěch rozhodně nebereme. Chtěli jsme vyhrát, takže je to zklamání,” uvedl obránce Orlů Zdeněk Deutsch.

Série s Frýdkem-Místkem se lámala v poslední třetině prvního utkání. Myslíte, že kdybyste ji zvládli, tak jdete dál?

Kdybychom tu koncovku zvládli, mohlo to vypadat jinak, ale jestli bychom vyhráli a postoupili, to nevím. Každopádně takto jsme prohráli 0:2 na zápasy a vypadá to jako bychom to projeli na plné čáře, což si ale nemyslím.

Frýdek-Místek jste letos nedokázali ani jednou porazit. Čím to bylo? Byli o tolik lepší?

Nepřišlo mi, že by byli o tolik lepší, že bychom je nedokázali porazit. Herně jsme měli na to s nimi vyhrát, možná nám chybělo trošku štěstí v proměňování šancí.

Část sezony provázela opatření, hlavní ale je, že se konečně dohrála. Užili jste si, že můžete zase normálně hrát?

Konečně jsme po sezoně, která byla kvůli opatřením zrušena, hráli, což bylo super. Myslím, že každý v kabině si to po roce, co jsme prakticky nehráli, užil.

Zejména v závěru sezony se na tribuny začali vracet i diváci. Cítili jste jejich podporu?

Bylo super, že se začali na tribuny vracet fanoušci a nehrálo se před prázdnými tribunami. Podporu jsme cítili, jsme za ni samozřejmě rádi a děkujeme jim za to.

Máte po sezoně, co vás teď čeká?

I když už máme po sezoně, tak jsme se s kluky dohodli, že dokud bude udělaný led, tak budeme chodit na tréninky na led. Až led rozpustí, tak si dáme určitě volno.

Budete v Orlové pokračovat i v příští sezoně?

V Orlové jsem spokojený, v šatně je skvělá parta, takže nemám v úmyslu někam odcházet. Pokud tedy bude možnost pokračovat v Orlové, určitě zůstanu.