Třetí výhra v řadě a k tomu čisté konto z Krnova!!!

Daniel Piš, 17.10.2022 "Pro mě osobně je 2.liga obrovskou motivací" Filip Pawlas, nadějný Orlovský odchovanec má na startu soutěže výbornou formu a odpověděl nám na pár otázek.

Filipe, zatím jsi odchytal všechny tři mistrovské utkání a asi sis řekl o post brankářské jedničky v této sezoně, cítíš to stejně?

Tohle je v režii trenérů, takže to nechávám na nich, ale jsem velmi vděčný za důvěru, kterou mi dávají.

Jaký byl podle tebe zápas v Krnově, ve kterém si udržel čisté konto? Bude tě to něco stát do týmové kasy?

V Krnově to byl zatím náš nejtěžší zápas, od začátku zápasu byl hokej vyrovnaný na obě strany, ale my jsme dokázali využít šance, které nám soupeř poskytnul. A také jsme hráli dobře dozadu, díky toho jsem udržel čisté konto. A do kasy mě to určitě něco stát bude, to už je dlouholetý zvyk.

Jak bys hodnotil zatím všechny tři mistrovské utkání, ve kterých jste zatím nenašli přemožitele?

Ve všech třech utkáních jsme měli dobrý vstup do zápasu, kdy se nám podařilo vstřelit první 2-3 branky a poté celý zápas kontrolovat a dotáhnout do vítězného konce.

Budete asi největší adepti na vítězství v krajské lize a případné baráže o 2.ligu, myslíš že máte natolik silný a dobře poskládaný tým, aby to vyšlo?

Tým na to určitě máme, máme jak zkušené hráče, tak i dravé mládí a krásně se to doplňuje. Pro mě osobně je 2.liga obrovskou motivací a vím, že pro všechny ostatní kluky taky, takže pro to uděláme vše.

V sobotu vás čeká doma Rožnov, co čekat od tohoto soupeře?

Rožnov hraje tvrdý hokej, dohrávají každý puk, snaží se střílet z každé pozice, ale jsem přesvědčen, že bruslařsky a technicky na tom budeme lépe.

Chtěl by si něco vzkázat fanouškům před sobotním utkáním?

Určitě, aby nás přišli podpořit v co největším počtu a hnali nás kupředu za dalším vítězstvím.