Derby s Karvinou je tady🏒 ‼️

Daniel Piš, 04.11.2022 Už zítra od 17h přivítáme v pikantním derby celek Karviné, který před sezonou výrazně posílil a vyhlásil ty nejvyšší cíle hrát vrchní patro tabulky a postup do druhé ligy.

Už zítra od 17h přivítáme v pikantním derby celek Karviné, který před sezonou výrazně posílil a vyhlásil ty nejvyšší cíle hrát vrchní patro tabulky a postup do druhé ligy. Realita je ale zatím jinde, Karviná po 5 utkáních má pouze 3 body a výsledkově se trápí a dokázala zvítězit až minulé kolo v Rožnově a bude chtít v derby uspět.

To na naší straně domácího Slovanu je to jiná písnička. Svěřenci trenéra Štefanky a Marosze jsou po 5 kolech suverénně na první místě tabulky s 15 body, když soupeřům nastříleli už 38 branek a inkasovali pouze desetkrát. Tým je v herní pohodě a vypadá to, že si vše sedlo jak má a kombinace dravého mládí se zkušenými borci funguje. To ukazuje i vyrovnanost a sílu ve všech čtyřech pětkách, které se pravidelně prosazují.

Jak ale víme, v derby se vše maže a vyhrát může kdokoliv

Přijďte nás zítra podpořit, naplnit zimní stadion a ovládnout společně s námi derby. Začínáme v 17:00

Přestávkový program:

1. přestávka - ukázka hokeje naší nejmenší kategorie přípravky (ročníku 2015-2017) MSK Orlová pod vedením hl. trenéra Víti Grepla

2. přestávka - střelba vylosovaných bulletinu o ceny

Otevřený taky bude Bufet u MÉĎI

Budeme se těšit!!!