Studénce nadělujeme desítku!!!

Daniel Piš, 15.01.2023 Šlágr 14.kola jsme zvládli s přehledem a odskakujeme Studénce už na 10 bodů.

Tento článek patří k zápasu MHK - STU 10:4

Zápas mezi prvním a druhým týmem sliboval vyrovnanou podívanou a atraktivní hokej z obou stran. Hráči Slovanu, ale vletěli do utkání s odhodláním neponechat nic náhodě a tak to vypadalo od úvodní minuty. Velký tlak domácích hráčů a čekání na úvodní branku ukončil v 7.minutě v přesilové hře Vojta Ševěček 1:0. Zanedlouho k tomu přidal v 14. a 17. minutě dvě branky Kuba Juhasz vedli jsme už 3:0.Těsně před úvodní sirénou po závaru před bránou potrestal rozhodčí domácího hráče zalehnutím kotouče v brankovišti a nařídil trestné střílení, které hostující Štěpjak s přehledem proměnil a do kabin se šlo za stavu 3:1.

Úvod druhé třetiny patřil opět Slovanu a po gólech Piše, Fejka a Lukáše Juhasze jsme vedli v polovině utkání už 6:1. Studénka se vrátila do zápasu dvěma brankami na konci druhé části po brankách Janečky a Timury se šlo do šaten po druhé třetině za stavu 6:3.

Třetí třetina a její začátek opět patřil domácím na 7:3 zvyšoval Lukáš Juhasz a vzápětí Matěj Potočný přidal na 8:3. Studénka ještě jednou odpověděla z hole Lindušky 8:4, ale závěr patřil domácímu celku, když na 9:4 zvyšoval Zakuťanský a desítku Studénce načepoval v poslední minutě Matěj Potočný. Domácí hráči, tak nedali svému soupeři moc velkou šanci a připravili se tak nejlépe na příští utkání, kde zajíždíme na derby do Karviné.