V neděli zajíždíme na derby do Karviné!!!

Daniel Piš, 20.01.2023 K utkání 15.kola zajíždíme do nedaleké Karviné potvrdit roli favorita a zajistit si klid před boji v play off, jelikož výhra nám zajistí, že už tři kola před koncem soutěže vyhrajeme základní část a můžeme se v klidu připravit na boje v play off.

Tento článek patří k zápasu FAL - MHK 4:6
K utkání 15.kola zajíždíme do nedaleké Karviné potvrdit roli favorita a zajistit si klid před boji v play off, jelikož výhra nám zajistí, že už tři kola před koncem soutěže vyhrajeme základní část a můžeme se v klidu připravit na boje v play off.

Jak už ale víme z minulého vzájemného utkání, tak v derby se vše maže a i když rozdíl mezi oběma týmy je nyní 30.bodů, tak to vůbec nic neznamená a začíná se od nuly. Karviná se v posledním zápase po dlouhé době chytla a porazila Rožnov 8-4. Tým Aleše Flašara také výrazně posílil a dělá vše proto , aby se dostal do play off. Zkušení hráči, kteří prošli extraligou jako je Jan Káňa, Richard Bordowski jsou určitě zárukou kvality jejich útočné síly. Poslední tři utkání v Karvinském dresu se prosadil také v Orlové všem dobře známý Lumír Rosůlek, takže směrem do předu Karviná sílu mít určitě bude.

Co náš tým?

Svěřenci Filipa Štefanky a Danka Marosze ukázali minulý týden, že jsou perfektně připraveni a v přímém souboji o čelo tabulky nadělili Studénce deset branek, což ukazuje naší velkou kvalitu a určitě odhodlání v Karviné zvítězit a neponechat nic náhodě.

Náš tým je kompletní a v plné síle, ale budeme potřebovat i VÁS, fanoušky Orlovského Slovanu. Přijeďte nás podpořit Utkání začíná v neděli v 15:00

Vstupné - 60 Kč.

Pokladny na Karvinském stadionu se otevírají 14:15

Pojďme společně vyhrát derby!!!