Orlová veze z Kopřivnice důležité tři body

Petr Sobol, 07.01.2012 Orlovským hokejistům se povedl další důležitý krok. V sobotní podvečer zajížděla Orlová na led Kopřivnice, kde minulý vzájemný zápas prohrála. Také dnes vyhrál vítězný tým o jedinou branku. Ovšem dnes to byl ten orlovský. Dramatický souboj skončil výsledkem 4:3 v orlovský prospěch, dvěma trefami a třemi body se blýskl Vít Grepl, svou první trefu v našem dresu si zapsal také Tomáš Wróbel.

07.01.2012 od 17:00

HC Kopřivnice - HC Orlová 3:4 (1:0, 0:0, 2:4)

Branky a nahrávky: Grepl (Mintěl, Szajter), Wróbel (Vaštík, Zákuťanský), Szajter (Grepl, Burgel) Grepl (Szajter). Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:4, 3:4.
Orlová: Volf (Noga) - Mintěl, Kytka, Matušínský, Novák J., Burgel, Krause - Szajter, Grepl, Opravil, Wróbel, Vaštík, Zákuťanský, Malík, Hublík, Hanzl, Fábry.
Orlová se letos s Kopřivnicí střetla už počtvrté, v rámci základní části tedy i naposledy. A všechny dosavadní výsledky byly těsné. Jen jednou vyhrála Orlová o dvě branky, jinak si každý ze soupeřů připsal výhru o jedinou branku.

A stejně tak tomu bylo i v sobotu. Do orlovské branky se po zranění vrátil Marek Volf, ovšem byl to orlovský gólman, kdo jako první kapituloval. Branka Kopřivnice z první třetiny byla také na nějakou dobu poslední. Druhá část branku nepřinesla. A tak se čekalo, co přinese třetina třetí.

Ta lépe začala pro Orlovou. Na 1:1 srovnal Vít Grepl. Ale hosté se z vedení dlouho neradovali, domácí totiž opět zabrali a skóre otočili ve svůj prospěch. A poté přišla chvíle Tomáš Wróbela, který svou první brankou v orlovském dresu srovnal na 2:2.

Tato trefa Orly nabudila. Nejprve Burgel s Greplem připravili trefu pro Jakuba Szajtera, který se za to odvděčil přihrávkou opět Vítu Greplovi, jenž už dával na 4:2 pro orlovský tým a zakončil tak skvělé představení hostujícího celku ve třetí třetině. Kopřivnice ještě dokázala snížit na konečných 4:3, Orli už ale těsné vedení uhájili a udrželi si druhé místo v tabulce.