Dorost prohrával v polovině 0:5, ale zápas vyhrál!

Tomáš Salamon, 10.10.2016 Úctyhodný obrat předvedli v sobotu naši dorostenci. S Frýdkem-Místekm hráli po první třetině vyrovnanou partii, ale v té druhé zažili hororových deset minut, během kterých pětkrát inkasovali. Zdálo se být rozhodnuto, ale tým ukázal svou vnitřní sílu a nepoložil se. Tři branky dali mladí Orli ještě před přestávkou a ve třetí třetině dvěma góly dokonali vyrovnání. Zápas musely rozhodnout nájezdy, které zvládnul lépe orlovský celek a fantastický obrat byl dokonán! Klobouk dolů před našimi kluky!

08.10.2016

HC Orlová - HC Frýdek Místek 6:5 sn (0:0,3:5,2:0)

Branky a nahrávky: 35. Špacír (Stromko), 36. Stromko (Kanaloš), 38. Jančar (Zielinski, Kanaloš), 45. Špacír (Jeník), 59. Švec (Jančar) - 22. Bláha, 25. Piskoř (M. Poprocký), 25. Bláha (Škrlík) 32. Popelář 32. Popelář (Romanovski). Vyloučení: 5:3. Využití: 1:1. Diváci: 58. Průběh utkání: 0:5, 6:5sn.
Orlová: Doliška (Frýda) - Švec, Mrozek, Chod, Moldřík, Zielinski - Postředník, Gula, Jeník, Blatoň, Kaleta, Olah, Stromko, Špacír, Kanaloš, Jančar
Frýdek-Místek: Jonáš (Matlák) - M. Poprocký, Popelář, Řehák, Romanovski, Chmiel, Hájek, Piskoř, Zoubek, O. Poprocký, Kapitanov, Škrlík, Bláha, Lednický, Rusina, Hudeček, Cieslar, Prášek, Dvořák

Ohlasy po utkání

Petr Tomis, trenér Orlové: Do sestavy se nám vrátilo 5 hráčů, což bylo v utkání znát. Dnes jsme nastoupili proti silnému soupeři, který byl posílen o 4 hráče z Vítkovic. Jsme rád, že jsme za stavu 5:0 utkání nevypustili a věřili, že ho můžeme otočit. Minutu a půl před koncem se nám povedlo využít power play přímo po výborně sehraném vhazování. A v dovednostní soutěži jsme předvedli lepší individuální techniku a brankáře. Kluci v dnešním utkání ukázali obrovské odhodlání a týmového ducha. Další víkend máme před sebou dvě utkání a je třeba se na ně dobře připravit, ať naplno bodujeme.