Mladší dorost nestačil na Kroměříž

Tomáš Salamon, 29.09.2014 Po dvou vítězstvích přišla porážka. Oslabený mladší dorost dostal v Kroměříži šest gólů a navíc utrpěl ještě jednu ránu v podobě dalšího zranění.

28.09.2014

HK Kroměříž - HC Orlová 6:1 (2:0,4:0,0:1)

Branky a nahrávky: 6. Hublík (Světlík), 18. Laciga, 23. Světlík, 26. Světlík (Hublík), 37. Pavlas (Židlík), 39. Dluhoš (Světlík) - 42. Jeziak. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 45:17. Průběh utkání: 6:0,6:1.
Kroměříž: Hasala (Gistr) - Dluhoš, Andrýsek, Potměšil, Tkadlovec, Pavlas, Babulík, Světlík, Laciga, Hublík, Židlík, Hradil, Nestera, Kudlička, Chalabala, Vozdecká
Orlová: Křehlík - Šolc, Kaleta, Santarius, Kantek, Klosko, Antoš, Vlachopulos, Přeček, Nytra, Benda
Smůla se lepí na paty mladšímu dorostu. Hned v prvním kole si zlomil ruku produktivní Matěj Potočný, následoval jej se stejným zraněním kapitán Vícha a nyní k nim přibyl i Vlachopulos s frakturou klíční kosti. To byla v Kroměříži velká rána, když přihlédneme k tomu, že kluci na zápas odcetovali v jedenácti lidech. Soupeř tak s nimi neměl přílišné problémy. V první třetině odskočil o dva góly, ve druhé přidal další čtyři a bylo vymalováno. Čestnou trefu pro Orlovou zaznamenal v poslední části Jakub Jeziak.