Mladší dorostenci naložili karvinským ženám

Tomáš Salamon, 31.10.2014 Netradičním soupeřem jsou pro mladší dorost ženy SK Karviná. Naši kluci se s nimi střetli ve sváteční úterní den a na něžné pohlaví nebrali žádný ohled. Byl to pro ně soupeř jako každý jiný a nekompromisně zvítězili 4:0.

28.10.2014

HC Orlová - SK Karviná ženy 4:0 (0:0,3:0,1:0)

Branky a nahrávky: 25. Potočný (Vícha, Klus), 26. Vlachopulos, 31. Klus (Potočný, Vícha), 60. Antoš (Jeziak, Čempel). Vyloučení: 3:0. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 48. Průběh utkání: 4:0.
Orlová: Jeziak, Šolc, Čempel, Santarius, Kantek, Potočný, Benda, Antoš, Vícha, Bambula, Vlachopulos, Nytra, Klus
SK Karviná ženy: Dovřáková, Výtisková, Kovářová, Hudečková, Světinská, Duroňová, Křupková, Hymlárová, Walicová, Němcová, Solničková, Golpová, Kytková, Kaplanová, Sadílková
Pohodové utkání zažili mladší dorostenci s karvinskými ženami. První třetina se sice hrála bez branek, ale tu druhou naši hráči naprosto ovládli. První branka Matěje Potočného padla po nádherně sehraném přečíslení tři na dva. Při té druhé měli hostující hráčky trošku smůlu, když si do vlastní brány srazily boční nahození Nikolase Vlachopula. Třetí trefu přidal hrdina předchozích dvou duelů, kapitán Dominik Klus, který se na modré opřel do puku jako starý mazák a nekompromisně jej napálil do sítě. Třetí třetina přinesla jen jednu branku. V poslední minutě si ji vydřel Jiří Antoš, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankou.