MDO: Orli ztratili nadějně rozehraný zápas. Poté padli na nájezdy.

Tomáš Salamon, 25.11.2014 Hráči mladšího dorostu v neděli vyrazili do Uherského Hradiště. Tam nepadalo moc gólů, ale naši kluci si přesto vytvořili dvoubrankové vedení. O to těsně před koncem přišli a rozhodnout musely nájezdy, ve kterých zvítězit nedokázali.

23.11.2014

HC Uherské Hradiště - HC Orlová 3:2 sn (0:0,0:1,2:1)

Branky a nahrávky: 44. Buráň (Kovář), 59. Zajíček (Krátký, Skřivánek), rozhocující nájezd Leška - 22. Jelínek, 43. Jeziak (Klus). Vyloučení: 7:11. Využití: 0:0. Diváci: 30. Průběh utkání: 0:2,3:2sn.
Uh. Hradiště: Kubík (Vystrčil) - Tischer, Kubeš, Skřivánek, Leška, Kos, Buraň, Hrabec, Lekeš, Frolek, Kocáb, Lašák, Krátký, Vranec, Kovář, Weintritt, Zajíček, Gondor
Orlová: Křehlík (Banot) - Jeziak, Šolc, Čempel, Kaleta, Kantek, Benda, Antoš, Jelínek, Přeček, Nytra, Klus
Mladší dorostenci mají za sebou velmi smolné utkání. První třetina se hrála bez branek, ale hned v úvodu té druhé se podařilo prosadit Janu Jelínkovi. Oba celky se poté gólově odmlčely a čekali jsme až do třiačtyřicáté minuty. To se přesně trefil Jakub Jeziak a s Orly to vypadalo velmi nadějně. Těžce vydřené vítězství však trvalo velmi krátce a za minutu snižoval Bugáň. Naši kluci hájili vedení až do samého konce, ale minutu před koncem o něj přišli gólem Zajíčka. Možnost zachránit druhý bod nevyužili v prodloužení ani v nájezdech, které rozhodl Kristian Leška.