V lize mladšího dorostu se prosadili dva starší žáci

Tomáš Salamon, 01.12.2014 Dorostenci vyzvali Olomouc B. Celý tým předváděl zodpovědnou práci a vše se zúčtovalo v podobě výhry, která i přes výsledek 1:8 nebyla jednoduchá. Poctivou prací odzadu a s trpělivou hrou dopředu přivezli z Olomouce zasloužené 3 body. Dvěma góly se blýsknul mladíček v sestavě Matěj Čempel a jeden gól přidal Aleš Přeček, přičemž oba patří do kategorie starších žáků.

30.11.2014

Olomouc B - HC Orlová 1:8 (0:3,1:2,0:3)

Branky a nahrávky: 25. Blahounek (Výkruta) - 12, Čempel (Bambula), 17. Čempel (Potočný), 20. Přeček (Kantek), 35. Vícha (Bambula) 38. Vlachopulos (Bambula), 45. Antoš (Klus), 46. Antoš (Vlachopulos, Jeziak), 54. Vícha (Santarius, Bambula). Vyloučení: 3:4. Využití: 3:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 42. Průběh utkání: 0:3,1:2,0:3.
Olomouc B: Frigl - Blahounek, Pippal, Dupai, Tichý, Hrbáček, Smejkal, Jurča, Výkruta, Dušek, Kořalka, Přibík, Štefanišin, Balog
Orlová: Křehlík - Jelínek, Jeziak, Šolc, Čempel, Santarius, Kantek, Potočný, Vícha, Benda, Antoš, Bambula, Vlachpulos, Přeček, Nytra, Klus
Mladší dorost k utkání odjel doplněn o dva starší žáky a ti rozhodně nezklamali. Naopak zařídili vedení 3:0 po první třetině a tím prakticky určili, jakým směrem se bude zápas ubírat. Matěj Čempel se trefil dvakrát v řadě a Aleš Přeček poté vstřelil gól do šatny.

Ve druhé části sice snižil Blahounek, ale Orli reagovali góly Tadeáše Víchy a Nikolase Vlachopula.. Ve třetí části se pak dvakrát trefil Jiří Antoš a jednu branku přidal ještě Tadeáš Vícha.