Mladší dorost přivezl výhru nad Černými vlky

Tomáš Salamon, 12.12.2014 Netradičně ve čtvrtek sehráli mladší dorostenci své venkovní utkání proti Černým vlkům. Zápas to byl vylmi dramatický, ale našim klukům se v něm povedlo napravit sobotní porážku z vlastního ledu.

11.12.2014

HC Černí Vlci - HC Orlová 5:6 (1:1,2:2,2:3)

Branky a nahrávky: 8. Kudela (Vavřík), 27. Janík (Štědrý), 33. Polášek (Janík), 42. Kitzberger, 45. Polášek (Kitzberger) - 1. Jelínek (Kantek), 21. Jelínek, 23. Jelínek (Kantek), 43. Jančar (Klus, Kantek), 52. Jeziak (Klus), 54. Jeziak (Kantek). Vyloučení: 2:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 25.
Černí Vlci: Morys (Chrástecký) - Janík, Najzar, Solanský, Vavřík, Kulišťák, Žídek, Kitzberger, Kudela, Polášek, Štedrý, Kašpar, Pindur
Orlová: Křehlík - Klus, Benda, Nytra, Santarius, Kantek, Vlachopulos, Jeziak, Antoš, Jelínek, Kaleta, Přeček, Jančar
Orli začali pěkně zostra. Už v první minutě Moryse překonal Jan Jelínek a zdaleka to nebylo jeho poslední slovo v tomto zápase. Za hosty v první části vyrovnal Kudela, ale byl to právě Jelínek, kdo v první minutě druhé třetiny znovu udeřil a vrátil Orlům vedení. Aby toho nebylo málo, tak necelé dvě minuty poté zkompletoval hattrick a Orli se těšili dvoubrankovému náskoku.

Jenže zápas se pořádně zdramatizoval. Domácí ještě ve druhé třetině vyrovnali góly Janíka a Poláška a na začátku poslední části se velmi rychle ujalo vedení, když se prosadil Florián Kitzberger.

Orli nesložili zbraně a Břetislav Jančar, který je dalším ze starších žáků, jenž trenér Krawczynski vyzkoušel o kategorii výš, po perfektní přihrávce Dominika Kluse minutu nato vrátil na světelnou tebuli nerozhodný stav. Jenže rožnovsko-kopřivničtí Černí vlci záhy odpověděli a naši kluci se museli o body znovu pořádně rvát. A povedlo se jim to. Jakub Jeziak dal dva slepené góly, na které soupeř už nedokázal zareagovat a Orli slavili vítězství.