MDO: Orli do nástavby vstoupili dvěma výhrami!

Tomáš Salamon, 03.02.2015 Mladší dorostenci, kteří po dlouhých devíti letech hrají ve skupině s přímým postupem do extraligy, zahájili nástavbovou část sezony. A zahájili jí parádně! V pátek na svém ledě zvládli zápas s Černými vlky a v neděli v oslabené sestavě přivezli vysokou výhru z Uherského Hradiště.

01.02.2015

HC Uherské Hradiště - HC Orlová 1:7 (0:1,1:3,0:3)

Branky a nahrávky: 32. Kadlic (Zajíček) - 12. Vlachpulos (Klus), 21. Kantek (Jelínek), 23. Jelínek (Klosko), 35. Antoš (Santarius), 49. Čempel (Benda), 51. Vlachopulos (Jelínek), 53. Kaleta (Klus). Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Uh. Hradiště: Kubík - Vranec, Tischer, Kubeš, zajíček, Hromada, Leška, Buráň, Hrabec, Lekeš, Frolek, Kocáb, Kovář, Figura, Kadlic, Zatloukal, Šobáň, Kos
Orlová: Křehlík - Klus, Benda, Nytra, Šolc, Klosko - Santarius, Vlachopulos, Jelínek, Antoš, Přeček, Kaleta, Čempel
Páteční zápas na svém ledě naši kluci nezahájili nejlépe. V šesté minutě prohrávali o gól, ale dobrým vstupem do druhé části skóre otočili a dovedli utkání do vítězného konce s výsledkem 4:2.

Následně zajížděli na led Uherského Hradiště, kde nastoupili ve velmi skromném počtu. Přesto si s tím halvu nelámali a bez problémů vyhráli 7:1!

Za vyzvihnutí stojí i fakt, že náš tým, který se po úvodních dvaadvaceti kolech umístil jako pátý, nyní přehrál soupeře, jež se po první půli umístili na třetím (CEV) a čtvrtém (UHR) místě.